.

.

New
Trajnu Šipke, Kosa Curling Roller Šipke Luksuzan Bravu Kosu Dizajn Više Ventilaciju Jedinstveni Dar Jednostavno i Brzo za Žene Devojke za Kosu Frizerske Styling Alat(grey)

Trajnu Šipke, Kosa Curling Roller Šipke Luksuzan Bravu Kosu Dizajn Više Ventilaciju Jedinstveni Dar Jednostavno

KM 14.32

Dostupnost
Na skladištu

Nema štete za kosu, ne mogu biti zaglavljen u kosu i ne treba toplota, odlazi osuši kosu debela i mekan.Može biti lako da se udario s kosom bez alata ili gumice.To je veoma jednostavna i to brzo.Savršena za styling treba : 20pcs, dovoljno da podelim sa obitelji i prijateljima, to je odličan poklon za damu i devojke i jedinstveni dar za kćeri, prijateljice, žene i majke.Luksuzan bravu kosu dizajni, tvoja kosa ne izgleda uvlačenje, ne povrijediti kosu, polukrug karticu poklopac pritisak dizajn nije slobodi, bolje kosu styling efekat.Napravljen od visokog kvaliteta, plastični + smole materijal.To je bezbedan i pouzdan, i neće naškoditi tvojoj kosi.To je više za ventilaciju bolje zasićenost i pogodna za razne frizure vam pomoći da stvorite lijepa frizurama.Karakteristika : 1. Nema štete za kosu, ne mogu biti zaglavljen u kosu i ne treba toplota, odlazi osuši kosu debela i mekan.2. Može biti lako da se udario s kosom bez alata ili gumice.To je veoma jednostavna i to brzo.3. Savršena za styling treba : 20pcs, dovoljno da podelim sa obitelji i prijateljima, to je odličan poklon za damu i devojke i jedinstveni dar za kćeri, prijateljice, žene i majke.4. Luksuzan bravu kosu dizajni, tvoja kosa ne izgleda uvlačenje, ne povrijediti kosu, polukrug karticu poklopac pritisak dizajn nije slobodi, bolje kosu styling efekat.5. Napravljen od visokog kvaliteta, plastični + smole materijal.To je bezbedan i pouzdan, i neće naškoditi tvojoj kosi.To je više za ventilaciju bolje zasićenost i pogodna za razne frizure vam pomoći da stvorite lijepa frizurama.Specifikacija : Uslov : 100% Marku New Item Tip : Kosu Trajnu Rods Material : Plastične / Smole Slobodni Boja : Roze, Ljubicasta, Gray Otvaranje Veličine : Povrsine. 15.6 x 1.5 cm / 6.1 x od 0,6 in Close Veličine : Povrsine. 8.2 x 2cm / 3.2 x 0.8 in Features : Luksuzan kosu zaključati, u autu, nema oštećenja kosu, polukrug karticu pokriti pritisak dizajn nije slobodi, dalje oblikovanju efekta, ne pribor, više jednostavno i brzo operaciju.Koristi : Domaćinstvo, frizerskom salonu, itd.Paket Listu : 20 x Kosu Trajnu Šipke.

Parametri robe

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Perm Rods
Material:
Plastic / Resin
Optional Color:
Pink, Purple, Gray
Opening Size:
Approx. 15.6 x 1.5cm / 6.1 x 0.6in
Close Size:
Approx. 8.2 x 2cm / 3.2 x 0.8in
Features:
Plush hair lock, no indentation, no damage to hair, semicircle card cover pressure designs is not loose, further shaping effect, no accessories, more simple and fast operation.
Use:
Household, hair salon, etc.
Package List:
20 x Hair Perm Rods :
Newbie

Bolje ti se sviđa